‍Hertens Mannenkoor

Bert Ramakers 40 jaar

Dirigent Hertens Mannenkoor

Een unicum! Dat is het 40-jarig dirigentschap dat Bert Ramakers op vrijdag 19 mei 2017 vierde tijdens een informele avond van Hertens Mannenkoor.

Ramakers trad in 1977 aan als koorleider bij HM. De nieuwe voorzitter Henk de Bruijn schetste op deels humoristische wijze de periode van vier decennia. Hij roemde onder andere het omgaan van Ramakers met de zangers, zijn muzikale talenten, zijn uitstekende (solo)stem!

Ramakers kreeg een oorkonde en plaquette uitgereikt, een envelop met inhoud en bloemen voor zijn echtgenote voor zoveel gemiste uren.

De zangers zongen de jubilaris toe met verschillende liederen, die door enkele leden waren bewerkt en voorzien van toepasselijke teksten.

Een delegatie van het Maasland Kozakkenkoor verraste Ramakers met bloemen en cadeaus, maar vooral met hun onverwachte aanwezigheid. Bert Ramakers is namelijk ook dirigent van dit koor (ook al bijna 40 jaar!).

De jubilaris werd daarna uitgebreid persoonlijk gefeliciteerd en door allen toegezongen met Mnogaja ljèta (Nog vele jaren)!

Copyright © Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door: Piet Vergoossen

Laatste update website: 7 januari 2020